St. Hans feiring 2022

St. Hans feiring 2022 av Sissel Hembre Jacobsen | jun 21, 2022 | Aktiviteter, Hovedside | 0 kommentarer   Heisann alle sammen!   Vi feire St. Hans aften og ønske all sammen velkommen te ei trivele stund på samlingsplassen.Det bli anledning te å kjøp sæ rømmegrøt...

St. Hans feiring på samlingsplassen

St. Hans feiring på samlingsplassen Hei alle sammen. Lørdag 25. juni kl 1600, feirer vi St. Hans på samlingsplassen og i den forbindelse har vi loddsalg med mange fine premier. Vi kommer til å gå rundt og selge før dagen, men hvis dere ønsker er det også anledning til...

Da er gatelysene slått av for sommeren.

Da er gatelysene slått av for sommeren. De kommer som vanlig på igjen til høsten. Ønsker dere alle en riktig god sommer.

Påskeeggjakt

1. Påskedag blir det påskeeggjakt for alle barn i forbindelse med oppstart av trimbigoen. Alle er velkomne! Vi har gjemt påskegg rundt omkring i den korte trimløypa, så alle barn kan være med å lete. Deltakelse kr. 20,- Premier til alle! Start på eggejakten skjer på...

Trimbingo

Da er sesongen i gang!. Første trimbingodag er søndag 17. april og husk påskeeggejakt for ungene. Vil med det ønske alle ei riktig GOD PÅSKE!                                                                       ...

Trimbingo og Røradag

 

Hei alle sammen!

Da er vi snart klare for å sette igang trimbingoen for denne sesongen, samt å arrangere den store Røra-dagen!
I den forbindelse er det mange hender som skal hjelpe til. Vi har derfor satt opp dugnadslister for begge arrangementene og de legges ut her, slik at dere kan bytte internt mellom listene hvis tidspunktet ikke passer, evt. skaffe stedfortreder. Mer informasjon om Røra-dag vil komme etter hvert. Vi gleder oss til sesongstart og til å skape mer aktivitet, engasjement og liv i feltet og i bygda 🙂

Trykk på linkene under for å få opp dugnadslistene.

Dugnadsliste Røradag

Trimbingo 2022