Da er gatelysene satt på igjen.

Da er gatelysene satt på igjen. av Roy Jacobsen | aug 12, 2022 | Hovedside, Lysgruppa | 0 kommentarerFredag 12. august ble gatelysene satt på igjen. Skola begynner snart igjen, og mørke kvelder er igjen en realitet.Jeg har tatt en runde i feltet, og sjekket status....

St. Hans feiring 2022

St. Hans feiring 2022 av Sissel Hembre Jacobsen | jun 21, 2022 | Aktiviteter, Hovedside | 0 kommentarer   Heisann alle sammen!   Vi feire St. Hans aften og ønske all sammen velkommen te ei trivele stund på samlingsplassen.Det bli anledning te å kjøp sæ rømmegrøt...

St. Hans feiring på samlingsplassen

St. Hans feiring på samlingsplassen Hei alle sammen. Lørdag 25. juni kl 1600, feirer vi St. Hans på samlingsplassen og i den forbindelse har vi loddsalg med mange fine premier. Vi kommer til å gå rundt og selge før dagen, men hvis dere ønsker er det også anledning til...

Da er gatelysene slått av for sommeren.

Da er gatelysene slått av for sommeren. De kommer som vanlig på igjen til høsten. Ønsker dere alle en riktig god sommer.

Påskeeggjakt

1. Påskedag blir det påskeeggjakt for alle barn i forbindelse med oppstart av trimbigoen. Alle er velkomne! Vi har gjemt påskegg rundt omkring i den korte trimløypa, så alle barn kan være med å lete. Deltakelse kr. 20,- Premier til alle! Start på eggejakten skjer på...

Årsmøte

Da er årsmøtet for 2022 gjennomført. Årsmelding kan leses her: Årsrapport 2021

Det nye styret ser slik ut:

Styreleder: Sissel Hembre Jacobsen
Nestleder: Magnus Støre
Kasserer: Thore Solberg
Sekretær: Torill Langland
Styremedlem: Håvard Sagbakken
Styremedlem: Margrethe Dalen

Revisorer: Odd Gunnar Løseth / Leif Kummernes
Valgkomite: Cecilie Høstland / Ida Kvelstad

Dugnadsgruppe: Svenn Erik Fjerstad / Peter Novstad

TUSEN TAKK for samarbeidet i året som har gått!