Da er gatelysene satt på igjen.

Da er gatelysene satt på igjen. av Roy Jacobsen | aug 12, 2022 | Hovedside, Lysgruppa | 0 kommentarerFredag 12. august ble gatelysene satt på igjen. Skola begynner snart igjen, og mørke kvelder er igjen en realitet.Jeg har tatt en runde i feltet, og sjekket status....

St. Hans feiring 2022

St. Hans feiring 2022 av Sissel Hembre Jacobsen | jun 21, 2022 | Aktiviteter, Hovedside | 0 kommentarer   Heisann alle sammen!   Vi feire St. Hans aften og ønske all sammen velkommen te ei trivele stund på samlingsplassen.Det bli anledning te å kjøp sæ rømmegrøt...

St. Hans feiring på samlingsplassen

St. Hans feiring på samlingsplassen Hei alle sammen. Lørdag 25. juni kl 1600, feirer vi St. Hans på samlingsplassen og i den forbindelse har vi loddsalg med mange fine premier. Vi kommer til å gå rundt og selge før dagen, men hvis dere ønsker er det også anledning til...

Da er gatelysene slått av for sommeren.

Da er gatelysene slått av for sommeren. De kommer som vanlig på igjen til høsten. Ønsker dere alle en riktig god sommer.

Påskeeggjakt

1. Påskedag blir det påskeeggjakt for alle barn i forbindelse med oppstart av trimbigoen. Alle er velkomne! Vi har gjemt påskegg rundt omkring i den korte trimløypa, så alle barn kan være med å lete. Deltakelse kr. 20,- Premier til alle! Start på eggejakten skjer på...

Røradag lørdag 23 april

I år har velforeningen fått anledning til å arrangere den årlige Røra-dagen. Dette skjer lørdag den 23 april. Dette tar vi på oss med både entusiasme, spenning og nervøsitet, da det både er mye jobb knytte til dette, det er mye som skal klaffe, samt at det vil medføre at vi må spørre om hjelp til å dra lasset sammen. Men vi ser også på det som en god inntektskilde, som vil komme godt med i det videre arbeidet med planlagte prosjekter, og det ser vi på som viktig for at vi alle sammen skal ha det trivelig i boligfeltet.

Velforeninga ønsker å samarbeide med andre frivillige organisasjoner, slik at vi har fordelt forskjellige oppgaver. Velforeningan vil derfor i hovedsak ha ansvar for kaffe og matsalg/kiosk, hovedlotteri, bruktsalg og stands, mens andre ting som blant annet åresalget har vi satt bort til Saniteten. Dugnadslister vil bli lagt i posten i disse dager, sammen med en lapp om noen har «lopper» de har å avse til loppisen/bruktsalget. Vi har allerede kommet godt igang med planleggingsprosessen og mange ting er på plass. Vi gleder oss stort til dette og håper alle som har anledning vil komme å støtte opp om lag, foreninger, bedrifter og privatpersoner!

Videre info kommer etterhvert.

Ønsker du eller din bedrift å være med på Røra-dag? Se invitiasjon for info.