Har du glemt å betale kontingent?

Har du glemt å betale kontingent? Hei, har du glemt å betale kontingenten for 2021? Da har du ennå sjansen. Du kan bruke faktura som vedlegges her: Faktura, eller betale med Vipps.Vippsnummer: 515387. Kontingenten for 2021 er på kr. 400,- og dekker strømutgifter og...

Da er gatelysene slått av for sommeren.

Da er gatelysene slått av for sommerenDe kommer som vanlig på igjen til høsten. Vi kommer til å skifte ut de siste glødelampene med nye ledlys, når de kommer oss i hende. Ønsker dere alle en riktig god sommer.

Styret 2021

Styret 2021 Etter ekstraordinært styremøte 12.05. ser det nye styret ut slik:   Leder - mangler Sekretær: Silje Statsøy - 2022 Kasserer: Hanna Kondratska - 2023 Styremedlem: Håvard Sagbakken - 2023 Styremedlem: Margrethe L. Dalen - 2022 Valgkomite: Ida Kvelstad -...

Vårdugnad

Da er det dags for vårdugnad i feltet. Vi har satt av to dager, torsdag 6. mai og tirsdag 11. mai, slik at vi får gjort mest mulig. Oppmøte kl. 17 på lekeplassen begge dager. Brev med innkalling kommer også i posten og her på Facebook. Håper så mange som mulig har...

Ekstraordinært årsmøte

Innkalling til ekstraordinært årsmøteMøtet avholdes onsdag 12 mai kl 18 på møterommet - Røra samfunnshus

Søndag 25. april starter vi opp trimbingo igjen. Dette har blitt et svært populært tilbud, som arrangeres hver søndag kl. 11-13.

Det er lagt opp tre trimløyper med forskjellig lengde, som alle er tilrettelagt for familier.

Det er også anledning til å spille bingo på samlingsplassen.

Søndag 30/5, 8/8 og 26/9 har vi “barnas dag“. Da setter vi opp hoppeslottet vårt og selger trimbingolodd og is for halv pris til alle barn som kommer.

Vi tar selvfølgelig smittevern på alvor!

Oppmøte på lekeplassen i Bjørklivegen.

Salg av kaffe, brus, vaffel og is. Trimbingolodd kr. 20,-

VELKOMMEN!