Røradag

Da er programmet for dagen klart 🙂  

Påmelding Røradag

Påmelding Røradag. av Sissel Hembre Jacobsen | mar 1, 2023 | Aktiviteter, Hovedside | 0 kommentarerVi har åpent for påmelding til Røradag. Påmeldingfrist er 10 april. Flere har begynt å melde seg på, men vi har fremdeles plasser ledig. Her er det mulighet til å komme...

Årsmøte

Da er årsmøtet for 2023 gjennomført. Årsmelding kan leses her: Årsrapport 2022 Det nye styret ser slik ut: Styreleder: Magnus StøreKasserer: Thore SolbergSimon Andreas ThorvikAnn Iren NordahlKeth Vinje Revisorer: Odd Gunnar Løseth / Leif KummernesDugnadsgruppe: Peter...

Årsmøte 2023

. . . . . . Årsmøte 2023 Velkommen til årsmøte onsdag 8. februar kl. 18 på møterommet Røra samfunnshus. Invitasjon og saksliste vil komme per post. Alle beboere i boligfeltet er velkommen. Det er anledning til å melde inn saker til leder innen 05.02.23. Enkel...

Søndag 25. april starter vi opp trimbingo igjen. Dette har blitt et svært populært tilbud, som arrangeres hver søndag kl. 11-13.

Det er lagt opp tre trimløyper med forskjellig lengde, som alle er tilrettelagt for familier.

Det er også anledning til å spille bingo på samlingsplassen.

Søndag 30/5, 8/8 og 26/9 har vi «barnas dag«. Da setter vi opp hoppeslottet vårt og selger trimbingolodd og is for halv pris til alle barn som kommer.

Vi tar selvfølgelig smittevern på alvor!

Oppmøte på lekeplassen i Bjørklivegen.

Salg av kaffe, brus, vaffel og is. Trimbingolodd kr. 20,-

VELKOMMEN!