Juleprogram 2021

Når nettene blir lange…

Trimbingo

Trimbingo av Sissel Hembre Jacobsen | okt 6, 2021 | Aktiviteter, Hovedside, Trimbingo Velkommen på trimbingo søndager kl. 11-13. Oppmøte samlingsplass/lekeplass øverste i boligfeltet. Her kan dere kjøpe lodd og velge mellom flere trimløyper, eller dere kan spille på...

Dugnader høsten 2021

Dugnader høsten 2021 av Sissel Hembre Jacobsen | okt 6, 2021 | Dugnad, Hovedside, Lysgruppa I høst har det blitt utført flere dugnader i boligfeltet. Det er blant annet skiftet ut gamle hallogenpærer med LED-lys i resterende av Bjørklivegen, samt at det har blitt...

Har du glemt å betale kontingent?

Har du glemt å betale kontingent? Hei, har du glemt å betale kontingenten for 2021? Da har du ennå sjansen. Du kan bruke faktura som vedlegges her: Faktura, eller betale med Vipps.Vippsnummer: 515387. Kontingenten for 2021 er på kr. 400,- og dekker strømutgifter og...

Da er gatelysene slått av for sommeren.

Da er gatelysene slått av for sommerenDe kommer som vanlig på igjen til høsten. Vi kommer til å skifte ut de siste glødelampene med nye ledlys, når de kommer oss i hende. Ønsker dere alle en riktig god sommer.

Loddsalg

Da er loddsalget gjennomført og trekning ble gjort på siste trimbingodag for sesongen, søndag 18. oktober.
Tusen takk til alle som støttet oss med fine premier.
Takk til:
Coop Extra Inderøy, Rema 1000 Inderøy, Bunnpris Røra, Ystgård gartneri, Shell Inderøy, BOOTS apotek Inderøy,
Welde Hageservice,
Saks og kam, ELON Inderøy, Røra fabrikker og alle fine beboere. 
Takk også til dere som har vært så snille og selge lodd!
Fortjeneste fra loddsalget ble på hele 8380 kr.