Da er gatelysene satt på igjen.

Da er gatelysene satt på igjen. av Roy Jacobsen | aug 12, 2022 | Hovedside, Lysgruppa | 0 kommentarerFredag 12. august ble gatelysene satt på igjen. Skola begynner snart igjen, og mørke kvelder er igjen en realitet.Jeg har tatt en runde i feltet, og sjekket status....

St. Hans feiring 2022

St. Hans feiring 2022 av Sissel Hembre Jacobsen | jun 21, 2022 | Aktiviteter, Hovedside | 0 kommentarer   Heisann alle sammen!   Vi feire St. Hans aften og ønske all sammen velkommen te ei trivele stund på samlingsplassen.Det bli anledning te å kjøp sæ rømmegrøt...

St. Hans feiring på samlingsplassen

St. Hans feiring på samlingsplassen Hei alle sammen. Lørdag 25. juni kl 1600, feirer vi St. Hans på samlingsplassen og i den forbindelse har vi loddsalg med mange fine premier. Vi kommer til å gå rundt og selge før dagen, men hvis dere ønsker er det også anledning til...

Da er gatelysene slått av for sommeren.

Da er gatelysene slått av for sommeren. De kommer som vanlig på igjen til høsten. Ønsker dere alle en riktig god sommer.

Påskeeggjakt

1. Påskedag blir det påskeeggjakt for alle barn i forbindelse med oppstart av trimbigoen. Alle er velkomne! Vi har gjemt påskegg rundt omkring i den korte trimløypa, så alle barn kan være med å lete. Deltakelse kr. 20,- Premier til alle! Start på eggejakten skjer på...
Lørdag 31. oktober er det igjen duket for årets Halloween. Dette er en tradisjon som har kommet for å bli og alle barn gleder seg. I år må man dessverre ta noen forholdsregler. Velforeningen anbefaler derfor å følge Folkeinstituttets råd for «knask eller knep».
  1. Både de som ringer på og de som åpner døren må være friske.
  2. Gå i små grupper og med de man er sammen med til vanlig.
  3. Hold avstand til andre grupper dersom det oppstår kø utenfor enkelte hus.
  4. Den som åpner døren, er den som deler ut godteri. Husk rene hender, eller bruk skje/pølseklype.
  5. Vent med å spise godteriet til runden er ferdig og man har fått vasket/spritet hendene.
  6. Ikke del godteri.
  7. Ha gjerne en voksen med på runden: de kan sikre både smittevern og trafikksikkerhet i mørket.
Anbefaler også innpakket godteri.
Husk! Ønsker man ikke besøk – slå av utelyset.
Ønsker dere alle en skummel halloweenfeiring.