Trimbingo

Trimbingo av Sissel Hembre Jacobsen | okt 6, 2021 | Aktiviteter, Hovedside, Trimbingo Velkommen på trimbingo søndager kl. 11-13. Oppmøte samlingsplass/lekeplass øverste i boligfeltet. Her kan dere kjøpe lodd og velge mellom flere trimløyper, eller dere kan spille på...

Dugnader høsten 2021

Dugnader høsten 2021 av Sissel Hembre Jacobsen | okt 6, 2021 | Dugnad, Hovedside, Lysgruppa I høst har det blitt utført flere dugnader i boligfeltet. Det er blant annet skiftet ut gamle hallogenpærer med LED-lys i resterende av Bjørklivegen, samt at det har blitt...

Har du glemt å betale kontingent?

Har du glemt å betale kontingent? Hei, har du glemt å betale kontingenten for 2021? Da har du ennå sjansen. Du kan bruke faktura som vedlegges her: Faktura, eller betale med Vipps.Vippsnummer: 515387. Kontingenten for 2021 er på kr. 400,- og dekker strømutgifter og...

Da er gatelysene slått av for sommeren.

Da er gatelysene slått av for sommerenDe kommer som vanlig på igjen til høsten. Vi kommer til å skifte ut de siste glødelampene med nye ledlys, når de kommer oss i hende. Ønsker dere alle en riktig god sommer.

Vårdugnad

Da er det dags for vårdugnad i feltet. Vi har satt av to dager, torsdag 6. mai og tirsdag 11. mai, slik at vi får gjort mest mulig. Oppmøte kl. 17 på lekeplassen begge dager. Brev med innkalling kommer også i posten og her på Facebook. Håper så mange som mulig har...
Lørdag 31. oktober er det igjen duket for årets Halloween. Dette er en tradisjon som har kommet for å bli og alle barn gleder seg. I år må man dessverre ta noen forholdsregler. Velforeningen anbefaler derfor å følge Folkeinstituttets råd for «knask eller knep».
  1. Både de som ringer på og de som åpner døren må være friske.
  2. Gå i små grupper og med de man er sammen med til vanlig.
  3. Hold avstand til andre grupper dersom det oppstår kø utenfor enkelte hus.
  4. Den som åpner døren, er den som deler ut godteri. Husk rene hender, eller bruk skje/pølseklype.
  5. Vent med å spise godteriet til runden er ferdig og man har fått vasket/spritet hendene.
  6. Ikke del godteri.
  7. Ha gjerne en voksen med på runden: de kan sikre både smittevern og trafikksikkerhet i mørket.
Anbefaler også innpakket godteri.
Husk! Ønsker man ikke besøk – slå av utelyset.
Ønsker dere alle en skummel halloweenfeiring.