Trimbingo

Trimbingo av Sissel Hembre Jacobsen | okt 6, 2021 | Aktiviteter, Hovedside, Trimbingo Velkommen på trimbingo søndager kl. 11-13. Oppmøte samlingsplass/lekeplass øverste i boligfeltet. Her kan dere kjøpe lodd og velge mellom flere trimløyper, eller dere kan spille på...

Dugnader høsten 2021

Dugnader høsten 2021 av Sissel Hembre Jacobsen | okt 6, 2021 | Dugnad, Hovedside, Lysgruppa I høst har det blitt utført flere dugnader i boligfeltet. Det er blant annet skiftet ut gamle hallogenpærer med LED-lys i resterende av Bjørklivegen, samt at det har blitt...

Har du glemt å betale kontingent?

Har du glemt å betale kontingent? Hei, har du glemt å betale kontingenten for 2021? Da har du ennå sjansen. Du kan bruke faktura som vedlegges her: Faktura, eller betale med Vipps.Vippsnummer: 515387. Kontingenten for 2021 er på kr. 400,- og dekker strømutgifter og...

Da er gatelysene slått av for sommeren.

Da er gatelysene slått av for sommerenDe kommer som vanlig på igjen til høsten. Vi kommer til å skifte ut de siste glødelampene med nye ledlys, når de kommer oss i hende. Ønsker dere alle en riktig god sommer.

Vårdugnad

Da er det dags for vårdugnad i feltet. Vi har satt av to dager, torsdag 6. mai og tirsdag 11. mai, slik at vi får gjort mest mulig. Oppmøte kl. 17 på lekeplassen begge dager. Brev med innkalling kommer også i posten og her på Facebook. Håper så mange som mulig har...

På lørdag 12. september arrangerer Hellemshaugen velforening bilrebusløp for alle «Rørbygg» med familie og venner. Løpet vil starte på idrettsplassen og omfatter løsning av rebuser for å finne poster rundt omkring på Røra. På postene vil det være både lette praktiske og teoretiske oppgaver som passer for alle. Dette er derfor en fin og artig mulighet til å bli godt kjent med bygda vår, samt samle familien til en spennende dag.

Det vil bli premiering til de tre beste bilene med best poengsum og bil med best «idealtid». Premieringen vil foregå etter at siste bil har ankommet mål. Kart og regler blir utdelt ved start.

Det vil være anledning til å kjøpe seg kaffe, brus, vaffel, pølse i brød/lompe, is m.m. ved ankomst mål.

Start på idrettsplassen mellom kl. 12.00 – 13.00. Deltakerpris kr. 250,- per bil (kontant eller med vipps).

Vi er også så heldige å bli sponset med premier av JÆTÅSEN BIL AS.

  1. premie: EU-kontroll personbil – PKK
  2. premie: Gavekort på dekkskifte
  3. premie: Bilvaskeprodukt

    Premie for idelatid blir en overraskelse

    Det er også mulighet til å komme å kjøpe seg blant annet kaffe, vaffel, is og pølse m.m på leikeplassen i Hellemshaugen boligfelt fra kl. 13.00, samt delta på premieutdelingen.