Påskeeggjakt

1. Påskedag blir det påskeeggjakt for alle barn i forbindelse med oppstart av trimbigoen. Alle er velkomne! Vi har gjemt påskegg rundt omkring i den korte trimløypa, så alle barn kan være med å lete. Deltakelse kr. 20,- Premier til alle! Start på eggejakten skjer på...

Trimbingo

Da er sesongen i gang!. Første trimbingodag er søndag 17. april og husk påskeeggejakt for ungene. Vil med det ønske alle ei riktig GOD PÅSKE!                                                                       ...

RØRA-DAG

Da er det duket for Røra-dag! Vi gleder oss!    

Årsmøte

Årsmøte av Sissel Hembre Jacobsen | mar 18, 2022 | Hovedside, Styre Da er årsmøtet for 2022 gjennomført. Årsmelding kan leses her: Årsrapport 2021 Det nye styret ser slik ut: Styreleder: Sissel Hembre JacobsenNestleder: Magnus StøreKasserer: Thore SolbergSekretær:...

Trimbingo og Røradag

Trimbingo og Røradag av Sissel Hembre Jacobsen | mar 9, 2022 | Aktiviteter, Dugnad, Hovedside, Trimbingo | 0 kommentarer   Hei alle sammen! Da er vi snart klare for å sette igang trimbingoen for denne sesongen, samt å arrangere den store Røra-dagen!I den...

I går 10.06. fikk vi en gledelig nyhet fra Inderøy Kommune v/Hovedutvalg natur om at vi får tildelt midler til dekning av parklysene vi har begynt oppsettingen av i gangvegen fra krysset Furulivegen/Bjørklivegen og opp til nye Bjørklivegen. Vi får tildelt hele 45 000 kr, og det vil dekke det meste av våre utgifter, så det er veldig gledelig. Oppsettingen er som sagt begynt og for noen uker siden var det en arbeidssom gjeng som sto på både fredag, lørdag og søndag for oss, og det ble kjempebra. Nå gjenstår det kun oppsetting av tre stykk lys ved gangvegen forbi lekeplassen og oppsetting av gjerde på det bratteste partiet. Nå gleder vi oss stort til dette er ferdig og vi får se parklysene i brukt til høsten/vinteren. Dette blir veldig bra, især for de som har vegret seg for å bruke gangvegen på vinteren!