Trimbingo

Trimbingo av Sissel Hembre Jacobsen | okt 6, 2021 | Aktiviteter, Hovedside, Trimbingo Velkommen på trimbingo søndager kl. 11-13. Oppmøte samlingsplass/lekeplass øverste i boligfeltet. Her kan dere kjøpe lodd og velge mellom flere trimløyper, eller dere kan spille på...

Dugnader høsten 2021

Dugnader høsten 2021 av Sissel Hembre Jacobsen | okt 6, 2021 | Dugnad, Hovedside, Lysgruppa I høst har det blitt utført flere dugnader i boligfeltet. Det er blant annet skiftet ut gamle hallogenpærer med LED-lys i resterende av Bjørklivegen, samt at det har blitt...

Har du glemt å betale kontingent?

Har du glemt å betale kontingent? Hei, har du glemt å betale kontingenten for 2021? Da har du ennå sjansen. Du kan bruke faktura som vedlegges her: Faktura, eller betale med Vipps.Vippsnummer: 515387. Kontingenten for 2021 er på kr. 400,- og dekker strømutgifter og...

Da er gatelysene slått av for sommeren.

Da er gatelysene slått av for sommerenDe kommer som vanlig på igjen til høsten. Vi kommer til å skifte ut de siste glødelampene med nye ledlys, når de kommer oss i hende. Ønsker dere alle en riktig god sommer.

Vårdugnad

Da er det dags for vårdugnad i feltet. Vi har satt av to dager, torsdag 6. mai og tirsdag 11. mai, slik at vi får gjort mest mulig. Oppmøte kl. 17 på lekeplassen begge dager. Brev med innkalling kommer også i posten og her på Facebook. Håper så mange som mulig har...

I går 10.06. fikk vi en gledelig nyhet fra Inderøy Kommune v/Hovedutvalg natur om at vi får tildelt midler til dekning av parklysene vi har begynt oppsettingen av i gangvegen fra krysset Furulivegen/Bjørklivegen og opp til nye Bjørklivegen. Vi får tildelt hele 45 000 kr, og det vil dekke det meste av våre utgifter, så det er veldig gledelig. Oppsettingen er som sagt begynt og for noen uker siden var det en arbeidssom gjeng som sto på både fredag, lørdag og søndag for oss, og det ble kjempebra. Nå gjenstår det kun oppsetting av tre stykk lys ved gangvegen forbi lekeplassen og oppsetting av gjerde på det bratteste partiet. Nå gleder vi oss stort til dette er ferdig og vi får se parklysene i brukt til høsten/vinteren. Dette blir veldig bra, især for de som har vegret seg for å bruke gangvegen på vinteren!