Da er gatelysene satt på igjen.

Da er gatelysene satt på igjen. av Roy Jacobsen | aug 12, 2022 | Hovedside, Lysgruppa | 0 kommentarerFredag 12. august ble gatelysene satt på igjen. Skola begynner snart igjen, og mørke kvelder er igjen en realitet.Jeg har tatt en runde i feltet, og sjekket status....

St. Hans feiring 2022

St. Hans feiring 2022 av Sissel Hembre Jacobsen | jun 21, 2022 | Aktiviteter, Hovedside | 0 kommentarer   Heisann alle sammen!   Vi feire St. Hans aften og ønske all sammen velkommen te ei trivele stund på samlingsplassen.Det bli anledning te å kjøp sæ rømmegrøt...

St. Hans feiring på samlingsplassen

St. Hans feiring på samlingsplassen Hei alle sammen. Lørdag 25. juni kl 1600, feirer vi St. Hans på samlingsplassen og i den forbindelse har vi loddsalg med mange fine premier. Vi kommer til å gå rundt og selge før dagen, men hvis dere ønsker er det også anledning til...

Da er gatelysene slått av for sommeren.

Da er gatelysene slått av for sommeren. De kommer som vanlig på igjen til høsten. Ønsker dere alle en riktig god sommer.

Påskeeggjakt

1. Påskedag blir det påskeeggjakt for alle barn i forbindelse med oppstart av trimbigoen. Alle er velkomne! Vi har gjemt påskegg rundt omkring i den korte trimløypa, så alle barn kan være med å lete. Deltakelse kr. 20,- Premier til alle! Start på eggejakten skjer på...

Hei alle sammen!

Vi er inne i ei spesiell tid, hvor vi har valgt å både avlyse og utsette diverse arrangementer. Nå har helsemyndighetene lettet opp noe på kravene, det vil si at det vil bli tillatt å ha arrangementer med opptil 50 personer. Derfor ønsker styret nå å åpne opp for trimbingo fra og med søndag 24. mai. Dette er en sosial og trivelig aktivitet som arrangeres ute og hvor det er anledning til å både opprettholde
1 meters avstand mellom personer som ikke er medlem av samme husstand ved å spre bord utover samlingsplassen, samt at vi vil gå til anskaffelse av smittevernutstyr som hansker og antibac for å sikre smittevern.

Så derfor ønsker vi dere alle sammen velkommen til trimbingo søndag 24. mai. Dette er også barnas dag, slik at alle barn vil kunne kjøpe lodd og is for halv pris. Hoppeslottet vil dessverre ikke bli oppsatt. Trimbingo-kassene vil bli hengende hele sesongen, slik at det også er anledning til å kjøpe lodd og gå trimbingo når det måtte passe.

For de av dere som har forkjølelsessymptomer eller av andre grunner ikke kan hjelpe til på trimbingo, må dere ta kontakt med kontaktperson på trimbingolista.