Trimbingo

Trimbingo av Sissel Hembre Jacobsen | okt 6, 2021 | Aktiviteter, Hovedside, Trimbingo Velkommen på trimbingo søndager kl. 11-13. Oppmøte samlingsplass/lekeplass øverste i boligfeltet. Her kan dere kjøpe lodd og velge mellom flere trimløyper, eller dere kan spille på...

Dugnader høsten 2021

Dugnader høsten 2021 av Sissel Hembre Jacobsen | okt 6, 2021 | Dugnad, Hovedside, Lysgruppa I høst har det blitt utført flere dugnader i boligfeltet. Det er blant annet skiftet ut gamle hallogenpærer med LED-lys i resterende av Bjørklivegen, samt at det har blitt...

Har du glemt å betale kontingent?

Har du glemt å betale kontingent? Hei, har du glemt å betale kontingenten for 2021? Da har du ennå sjansen. Du kan bruke faktura som vedlegges her: Faktura, eller betale med Vipps.Vippsnummer: 515387. Kontingenten for 2021 er på kr. 400,- og dekker strømutgifter og...

Da er gatelysene slått av for sommeren.

Da er gatelysene slått av for sommerenDe kommer som vanlig på igjen til høsten. Vi kommer til å skifte ut de siste glødelampene med nye ledlys, når de kommer oss i hende. Ønsker dere alle en riktig god sommer.

Vårdugnad

Da er det dags for vårdugnad i feltet. Vi har satt av to dager, torsdag 6. mai og tirsdag 11. mai, slik at vi får gjort mest mulig. Oppmøte kl. 17 på lekeplassen begge dager. Brev med innkalling kommer også i posten og her på Facebook. Håper så mange som mulig har...

Hei alle sammen!

Vi er inne i ei spesiell tid, hvor vi har valgt å både avlyse og utsette diverse arrangementer. Nå har helsemyndighetene lettet opp noe på kravene, det vil si at det vil bli tillatt å ha arrangementer med opptil 50 personer. Derfor ønsker styret nå å åpne opp for trimbingo fra og med søndag 24. mai. Dette er en sosial og trivelig aktivitet som arrangeres ute og hvor det er anledning til å både opprettholde
1 meters avstand mellom personer som ikke er medlem av samme husstand ved å spre bord utover samlingsplassen, samt at vi vil gå til anskaffelse av smittevernutstyr som hansker og antibac for å sikre smittevern.

Så derfor ønsker vi dere alle sammen velkommen til trimbingo søndag 24. mai. Dette er også barnas dag, slik at alle barn vil kunne kjøpe lodd og is for halv pris. Hoppeslottet vil dessverre ikke bli oppsatt. Trimbingo-kassene vil bli hengende hele sesongen, slik at det også er anledning til å kjøpe lodd og gå trimbingo når det måtte passe.

For de av dere som har forkjølelsessymptomer eller av andre grunner ikke kan hjelpe til på trimbingo, må dere ta kontakt med kontaktperson på trimbingolista.