Da er gatelysene satt på igjen.

Da er gatelysene satt på igjen. av Roy Jacobsen | aug 12, 2022 | Hovedside, Lysgruppa | 0 kommentarerFredag 12. august ble gatelysene satt på igjen. Skola begynner snart igjen, og mørke kvelder er igjen en realitet.Jeg har tatt en runde i feltet, og sjekket status....

St. Hans feiring 2022

St. Hans feiring 2022 av Sissel Hembre Jacobsen | jun 21, 2022 | Aktiviteter, Hovedside | 0 kommentarer   Heisann alle sammen!   Vi feire St. Hans aften og ønske all sammen velkommen te ei trivele stund på samlingsplassen.Det bli anledning te å kjøp sæ rømmegrøt...

St. Hans feiring på samlingsplassen

St. Hans feiring på samlingsplassen Hei alle sammen. Lørdag 25. juni kl 1600, feirer vi St. Hans på samlingsplassen og i den forbindelse har vi loddsalg med mange fine premier. Vi kommer til å gå rundt og selge før dagen, men hvis dere ønsker er det også anledning til...

Da er gatelysene slått av for sommeren.

Da er gatelysene slått av for sommeren. De kommer som vanlig på igjen til høsten. Ønsker dere alle en riktig god sommer.

Påskeeggjakt

1. Påskedag blir det påskeeggjakt for alle barn i forbindelse med oppstart av trimbigoen. Alle er velkomne! Vi har gjemt påskegg rundt omkring i den korte trimløypa, så alle barn kan være med å lete. Deltakelse kr. 20,- Premier til alle! Start på eggejakten skjer på...

Da har vi startet opp trimbingo-sesongen🌞
 
Frem til ordentlig oppstart søndag 21/6 kan dere selv kjøpe lodd og gå når det passer for dere, eller dere kan spille på samlingsplassen🚶🏽‍♂️🏃🏼‍♀️ Lodd, penner, spilletall og kart finner dere i trimbingo-postkassen. Premier kjøres ut en gang i uken.
Trimbingo

Lodd pr. stk kr. 20,-

Familiepakke:         6 lodd for kr. 100,-

Storfamiliepakke:  13 lodd for kr. 200,-

Betal med Vipps.nr. #515387 eller søk på «Hellemshaugen VEL»

Alle lodd legges i «premiekassen» etter bruk. Skriv navn og adresse på loddet, så er dere med på en felles trekning når den ordinære trimbingoen åpner igjen. Premier kjøres ut til deres postkasse en gang i uka. LYKKE TIL!

Send «trimbingo» på SMS til tlf. nr.: «41668000» for å få kode til postkassen

Premier:
1 rekke- forundringspakke.
 
2 rekker – forundringspakke.
 
3 rekker – 500 kr.
 
Hjørner – Sjokolade/nytt lodd.
 
Trekning på brukte lodd 21. juni.
 
Det er også muligheter for å sitte ned på parkbenker rundt omkring på samlingsplassen, samt la barna leke på den nyoppussede lekeplassen vår.
 
Det er lagt frem engangshansker for smittevern. 
 
Så ta med dere familien og kos dere med trimbingo. LYKKE TIL👌