Trimbingo

Trimbingo av Sissel Hembre Jacobsen | okt 6, 2021 | Aktiviteter, Hovedside, Trimbingo Velkommen på trimbingo søndager kl. 11-13. Oppmøte samlingsplass/lekeplass øverste i boligfeltet. Her kan dere kjøpe lodd og velge mellom flere trimløyper, eller dere kan spille på...

Dugnader høsten 2021

Dugnader høsten 2021 av Sissel Hembre Jacobsen | okt 6, 2021 | Dugnad, Hovedside, Lysgruppa I høst har det blitt utført flere dugnader i boligfeltet. Det er blant annet skiftet ut gamle hallogenpærer med LED-lys i resterende av Bjørklivegen, samt at det har blitt...

Har du glemt å betale kontingent?

Har du glemt å betale kontingent? Hei, har du glemt å betale kontingenten for 2021? Da har du ennå sjansen. Du kan bruke faktura som vedlegges her: Faktura, eller betale med Vipps.Vippsnummer: 515387. Kontingenten for 2021 er på kr. 400,- og dekker strømutgifter og...

Da er gatelysene slått av for sommeren.

Da er gatelysene slått av for sommerenDe kommer som vanlig på igjen til høsten. Vi kommer til å skifte ut de siste glødelampene med nye ledlys, når de kommer oss i hende. Ønsker dere alle en riktig god sommer.

Vårdugnad

Da er det dags for vårdugnad i feltet. Vi har satt av to dager, torsdag 6. mai og tirsdag 11. mai, slik at vi får gjort mest mulig. Oppmøte kl. 17 på lekeplassen begge dager. Brev med innkalling kommer også i posten og her på Facebook. Håper så mange som mulig har...

Da har vi startet opp trimbingo-sesongen🌞
 
Frem til ordentlig oppstart søndag 21/6 kan dere selv kjøpe lodd og gå når det passer for dere, eller dere kan spille på samlingsplassen🚶🏽‍♂️🏃🏼‍♀️ Lodd, penner, spilletall og kart finner dere i trimbingo-postkassen. Premier kjøres ut en gang i uken.
Trimbingo

Lodd pr. stk kr. 20,-

Familiepakke:         6 lodd for kr. 100,-

Storfamiliepakke:  13 lodd for kr. 200,-

Betal med Vipps.nr. #515387 eller søk på «Hellemshaugen VEL»

Alle lodd legges i «premiekassen» etter bruk. Skriv navn og adresse på loddet, så er dere med på en felles trekning når den ordinære trimbingoen åpner igjen. Premier kjøres ut til deres postkasse en gang i uka. LYKKE TIL!

Send «trimbingo» på SMS til tlf. nr.: «41668000» for å få kode til postkassen

Premier:
1 rekke- forundringspakke.
 
2 rekker – forundringspakke.
 
3 rekker – 500 kr.
 
Hjørner – Sjokolade/nytt lodd.
 
Trekning på brukte lodd 21. juni.
 
Det er også muligheter for å sitte ned på parkbenker rundt omkring på samlingsplassen, samt la barna leke på den nyoppussede lekeplassen vår.
 
Det er lagt frem engangshansker for smittevern. 
 
Så ta med dere familien og kos dere med trimbingo. LYKKE TIL👌