Trimbingo

Trimbingo av Sissel Hembre Jacobsen | okt 6, 2021 | Aktiviteter, Hovedside, Trimbingo Velkommen på trimbingo søndager kl. 11-13. Oppmøte samlingsplass/lekeplass øverste i boligfeltet. Her kan dere kjøpe lodd og velge mellom flere trimløyper, eller dere kan spille på...

Dugnader høsten 2021

Dugnader høsten 2021 av Sissel Hembre Jacobsen | okt 6, 2021 | Dugnad, Hovedside, Lysgruppa I høst har det blitt utført flere dugnader i boligfeltet. Det er blant annet skiftet ut gamle hallogenpærer med LED-lys i resterende av Bjørklivegen, samt at det har blitt...

Har du glemt å betale kontingent?

Har du glemt å betale kontingent? Hei, har du glemt å betale kontingenten for 2021? Da har du ennå sjansen. Du kan bruke faktura som vedlegges her: Faktura, eller betale med Vipps.Vippsnummer: 515387. Kontingenten for 2021 er på kr. 400,- og dekker strømutgifter og...

Da er gatelysene slått av for sommeren.

Da er gatelysene slått av for sommerenDe kommer som vanlig på igjen til høsten. Vi kommer til å skifte ut de siste glødelampene med nye ledlys, når de kommer oss i hende. Ønsker dere alle en riktig god sommer.

Vårdugnad

Da er det dags for vårdugnad i feltet. Vi har satt av to dager, torsdag 6. mai og tirsdag 11. mai, slik at vi får gjort mest mulig. Oppmøte kl. 17 på lekeplassen begge dager. Brev med innkalling kommer også i posten og her på Facebook. Håper så mange som mulig har...

 

Kjære alle beboere i Hellemshaugen boligfelt

I sammenheng med utsending av kontingenten for 2020 vil vi informere dere litt om velforeningen og samtidig ønske nye innflyttere velkommen til oss. Hellemshaugen Vel arbeider for at alle beboere i feltet skal trives å bo her. Derfor arrangeres det aktiviteter gjennom året som skal bidra til trivsel og samhold, samt arrangeres det dugnader for vedlikehold av lekeplass og andre områder rundt omkring i feltet. Eksempler på årlige arrangementer er trimbingo, St. Hans feiring, julegrantenning og fakkeltog på nyttårsaften. Disse arrangementene kan dere også lese mer om å årsrapporten.

Dessverre har situasjonen blitt noe annerledes dette året, i og med at vi alle har blitt preget av Corona-viruset. Vi må derfor informere om at vi blir nødt til å avlyse og utsette flere arrangementer som følge av helsemyndighetenes anbefalinger. Styret har valgt å:

 • Avlyse den årlige vårdugnaden.
  Her anbefaler vi derfor at alle tar i et tak hver for seg (eks. plukke søppel rundt omkring i boligfeltet, rake kunstgressbanen, fjerne vegetasjon, beise postkassestativ osv.). Ønskes det lån av utstyr er det bare å ta kontakt med styret. Beis til postkassestativ vil bli innkjøpt.
 • Avlyse oppsatte trimbingo-dager tom 14. juni.
  Første ordinære trimbingo blir derfor arrangert søndag 21. juni. Før dette ønsker vi å tilby at dere kan kjøpe trimbingolodd på egen hånd. Dette kan dere gjøre ved å sende meldingen «trimbingo» på SMS til tlf.nr. 41668000. Da vil dere motta en kode, som dere kan bruke til å åpne en postkasse som henger på hytta på lekeplassen. Der vil dere kunne hente ut så mange lodd dere ønsker å kjøpe og betale via VIPPS. Vipps-nr. står på postkassen. Når dere er ferdige med «trimbingo-runden» må dere skrive navn og adresse på loddet og legge det i premie-postkassen ved siden av. Styret vil så en gang i uken hente disse loddene og levere ut premier til deres postkasser. Dette er et tilbud vi ønsker å tilby frem til vi får trimbingoen opp å gå.
 • Avvente St. Hans-feiringen til vi får mer informasjon fra helsemyndighetene.
 • Utsette den planlagte Røra-dagen til høsten. Foreløpig ny dato er satt til 12. september, men her kan det bli forandringer i henhold til den situasjonen vi befinner oss i. Ta vare på dugnadslister dere som har mottatt det. Solgte lodd trekkes på Røra-Dag, evt. ved en loddtrekning til høsten.

Kaffesalg på bingoen på samfunnshuset har velforeningen ansvaret for i perioden oktober-desember, denne vet vi ingenting om ennå. Info kommer derfor senere.


Kontingent 2020

Vi håper husstanden vil betale kontingenten til velforeningen dette året. Da er dere medlem i velforeningen og kan være med på å påvirke med ideer eller arbeidslyst for et godt naboskap og et hyggelig område å bo i. Kontingenten i sin helhet dekker som tidligere år strømutgiftene til gatelysene våre. I fjor hadde vi dessverre en stor nedgang i innbetaling av kontingenten (kun 62% oppslutning), slik at vi ikke hadde nok til dekning av strømutgiftene for 2019. Derfor håper vi dere kan være med å bidra i år slik at vi ikke kommer i den situasjonen at vi blir nødt til å redusere på antall timer gatelysene står på. Innkommet kontingent for 2019: kr. 27 600,-. Strømutgifter for 2019: kr. 29 900,-.

Kontingenten for 2020, kr. 400,- kan innbetales via vedlagt faktura, eller via VIPPS.
Bruk Vipps. nr.: 515387 eller søk på «Hellemshaugen velforening». Husk! Merk betalingen med navn.

Ellers vil vi påminne om følgende:

 • Anbefaler at alle om mulig parkerer på sine egne eiendommer, slik at det blir lett fremkommelig for andre bilister, brøyter på vinterstid og utrykningskjøretøy. Snuplasser skal ikke brukes til parkering. Felles «gjesteparkeringsplasser» i feltet kan anvendes ved behov.
 • Lekeplassene og fellesområdene er for alle. Her kan dere benytte dere av lekeapparat, fotballbane, fellesgrill og benker. Vi er veldig glade for at det blir brukt, men ta hensyn og rydd opp etter bruk.
 • Til alle hundeeiere, vær vennlig og plukk opp etter deres egen hund.
 • Kjør forsiktig, vi har 30 km/t i feltet.

Ellers blir vi veldig glade hvis dere ønsker å støtte oss med å bli vår grasrotgiver for Norsk Tipping. Dette kan dere gjøre på følgende måte: Send SMS «Grasrotandelen 997757688» til 60000, eller ta kontakt med vår lokalbutikk, så ordner de det for dere.

Styret vil videre i 2020 arbeide med:

 • Trafikksikkerhetstiltak i boligfeltet. Blant annet gang- og sykkelvei på flata og autovern ved nedkjøring fra Bjørklivegen øvre.
 • Fortsette utskifting av gamle hallogenlys i lysstolper med ledlys.
 • Sette opp parklys og taugjerde i gangveg fra Furulivegen til Bjørklivegen.

Hilsen styret i velforeningen
v/Sissel Hembre Jacobsen