Trimbingo

Trimbingo av Sissel Hembre Jacobsen | okt 6, 2021 | Aktiviteter, Hovedside, Trimbingo Velkommen på trimbingo søndager kl. 11-13. Oppmøte samlingsplass/lekeplass øverste i boligfeltet. Her kan dere kjøpe lodd og velge mellom flere trimløyper, eller dere kan spille på...

Dugnader høsten 2021

Dugnader høsten 2021 av Sissel Hembre Jacobsen | okt 6, 2021 | Dugnad, Hovedside, Lysgruppa I høst har det blitt utført flere dugnader i boligfeltet. Det er blant annet skiftet ut gamle hallogenpærer med LED-lys i resterende av Bjørklivegen, samt at det har blitt...

Har du glemt å betale kontingent?

Har du glemt å betale kontingent? Hei, har du glemt å betale kontingenten for 2021? Da har du ennå sjansen. Du kan bruke faktura som vedlegges her: Faktura, eller betale med Vipps.Vippsnummer: 515387. Kontingenten for 2021 er på kr. 400,- og dekker strømutgifter og...

Da er gatelysene slått av for sommeren.

Da er gatelysene slått av for sommerenDe kommer som vanlig på igjen til høsten. Vi kommer til å skifte ut de siste glødelampene med nye ledlys, når de kommer oss i hende. Ønsker dere alle en riktig god sommer.

Vårdugnad

Da er det dags for vårdugnad i feltet. Vi har satt av to dager, torsdag 6. mai og tirsdag 11. mai, slik at vi får gjort mest mulig. Oppmøte kl. 17 på lekeplassen begge dager. Brev med innkalling kommer også i posten og her på Facebook. Håper så mange som mulig har...

I år har velforeningen fått anledning til å arrangere den årlige Røra-dagen. Dette skjer lørdag den 18. april. Dette tar vi på oss med både entusiasme, spenning og nervøsitet, da det både er mye jobb knytte til dette, det er mye som skal klaffe, samt at det vil medføre at vi må spørre om hjelp til å dra lasset sammen. Men vi ser også på det som en god inntektskilde, som vil komme godt med i det videre arbeidet med planlagte prosjekter, og det ser vi på som viktig for at vi alle sammen skal ha det trivelig i boligfeltet.

Velforeninga vil i hovedsak ha ansvar for kaffe og matsalg/kiosk, hovedlotteri, bruktsalg og stands, andre ting som blant annet åresalget har vi satt bort til andre foreninger. Dugnadslister vil bli lagt i posten i disse dager, sammen med en lapp om noen har «lopper» de har å avse til loppisen/bruktsalget. Vi har allerede kommet godt igang med planleggingsprosessen og mange ting er på plass. Vi gleder oss stort til dette og håper alle som har anledning vil komme å støtte opp om lag, foreninger, bedrifter og privatpersoner!

Videre info kommer etterhvert.

Ønsker du eller din bedrift å være med på Røra-dag? Se invitiasjon for info.