Påmelding Røradag

Påmelding Røradag. av Sissel Hembre Jacobsen | mar 1, 2023 | Aktiviteter, Hovedside | 0 kommentarerVi har åpent for påmelding til Røradag. Påmeldingfrist er 10 april. Flere har begynt å melde seg på, men vi har fremdeles plasser ledig. Her er det mulighet til å komme...

Årsmøte

Da er årsmøtet for 2023 gjennomført. Årsmelding kan leses her: Årsrapport 2022 Det nye styret ser slik ut: Styreleder: Magnus StøreKasserer: Thore SolbergSimon Andreas ThorvikAnn Iren NordahlKeth Vinje Revisorer: Odd Gunnar Løseth / Leif KummernesDugnadsgruppe: Peter...

Årsmøte 2023

. . . . . . Årsmøte 2023 Velkommen til årsmøte onsdag 8. februar kl. 18 på møterommet Røra samfunnshus. Invitasjon og saksliste vil komme per post. Alle beboere i boligfeltet er velkommen. Det er anledning til å melde inn saker til leder innen 05.02.23. Enkel...

Røradag 22. april

Litt info: Styret har bestemt at vi skal stå som hovedarrangør for Røradagen også dette året. Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger på fjorårets arrangement og hadde også en god inntekt, som jo alltid kommer godt med for en liten velforening   Røradagen blir lørdag 22....

I sommer har det blitt utført vedlikehold, samt oppsatt nye lekeapparat på lekeplassen vår øverst i boligfeltet. Siste uka i juni hadde vi ungdommer på sommerarbeid gjennom kommunen, og arbeidsoppgavene deres var blant annet maling av lekeapparat, beising av gjerdet rundt fotballbanen og bygging av nye lekeapparat. Vi fikk oppsatt ny huske, lagd nye apparat med sklier og oppsatt en hinderløype for de minste. Ellers har vi endelig fått opp fangnett bak fotballmålene på kunstgressbanen og dette ble utført av en frivillig dugnadsgjeng. Tusen takk til alle som har bidratt i prosessen, nå får vi håpe at det blir mye liv og røre på den ferdige lekeplassen

.