Da er gatelysene satt på igjen.

Da er gatelysene satt på igjen. av Roy Jacobsen | aug 12, 2022 | Hovedside, Lysgruppa | 0 kommentarerFredag 12. august ble gatelysene satt på igjen. Skola begynner snart igjen, og mørke kvelder er igjen en realitet.Jeg har tatt en runde i feltet, og sjekket status....

St. Hans feiring 2022

St. Hans feiring 2022 av Sissel Hembre Jacobsen | jun 21, 2022 | Aktiviteter, Hovedside | 0 kommentarer   Heisann alle sammen!   Vi feire St. Hans aften og ønske all sammen velkommen te ei trivele stund på samlingsplassen.Det bli anledning te å kjøp sæ rømmegrøt...

St. Hans feiring på samlingsplassen

St. Hans feiring på samlingsplassen Hei alle sammen. Lørdag 25. juni kl 1600, feirer vi St. Hans på samlingsplassen og i den forbindelse har vi loddsalg med mange fine premier. Vi kommer til å gå rundt og selge før dagen, men hvis dere ønsker er det også anledning til...

Da er gatelysene slått av for sommeren.

Da er gatelysene slått av for sommeren. De kommer som vanlig på igjen til høsten. Ønsker dere alle en riktig god sommer.

Påskeeggjakt

1. Påskedag blir det påskeeggjakt for alle barn i forbindelse med oppstart av trimbigoen. Alle er velkomne! Vi har gjemt påskegg rundt omkring i den korte trimløypa, så alle barn kan være med å lete. Deltakelse kr. 20,- Premier til alle! Start på eggejakten skjer på...

Da er vårdugnaden for i år overstått og takket være alle som kom og hjalp til har vi fått gjennomført utrolig mye av det som vi planla. Kun været satte en stopper for beising av postkassestativ og benker. Tusen takk for en super innsats! Det vi har fått gjort er å spa opp sandkasse og reparert humpedissa, det er kjøpt inn to nye benker til grillplassen, gjerdet ved kunstgressbanen er rettet opp, kunstgressbanen er raket og området rundt er ryddet, trappa ned til hytta har fått påfyll av singel og det er fylt på med bark rundt, området rundt samlingsplassen har fått nytt taugjerde, området over den nederste lekeplassen har blitt ryddet for vegetasjon, to store trær har blitt hogd ned i starten av gangveien ved krysset Furulivegen/Bjørlivegen og det er plantet, fylt opp med bark og laget gjerde med sittebenk i underkant av skråningen i det samme krysset.

 

                            

To nye benker er innkjøpt ved grillplass                        Det er fylt opp med singel i trapp og bark rundt     Taugjerde er satt opp rundt samlingsplass

                                 

Gjerdet ved kunstgressbane er rettet opp                                    Kunstgressbanen er raket til årets sesong

          

Vegetasjon er tatt ned                               To store trær er kappet ned                                         Satt opp gjerde og benk, samt plantet og oppfylt med bark