Trimbingo

Trimbingo av Sissel Hembre Jacobsen | okt 6, 2021 | Aktiviteter, Hovedside, Trimbingo Velkommen på trimbingo søndager kl. 11-13. Oppmøte samlingsplass/lekeplass øverste i boligfeltet. Her kan dere kjøpe lodd og velge mellom flere trimløyper, eller dere kan spille på...

Dugnader høsten 2021

Dugnader høsten 2021 av Sissel Hembre Jacobsen | okt 6, 2021 | Dugnad, Hovedside, Lysgruppa I høst har det blitt utført flere dugnader i boligfeltet. Det er blant annet skiftet ut gamle hallogenpærer med LED-lys i resterende av Bjørklivegen, samt at det har blitt...

Har du glemt å betale kontingent?

Har du glemt å betale kontingent? Hei, har du glemt å betale kontingenten for 2021? Da har du ennå sjansen. Du kan bruke faktura som vedlegges her: Faktura, eller betale med Vipps.Vippsnummer: 515387. Kontingenten for 2021 er på kr. 400,- og dekker strømutgifter og...

Da er gatelysene slått av for sommeren.

Da er gatelysene slått av for sommerenDe kommer som vanlig på igjen til høsten. Vi kommer til å skifte ut de siste glødelampene med nye ledlys, når de kommer oss i hende. Ønsker dere alle en riktig god sommer.

Vårdugnad

Da er det dags for vårdugnad i feltet. Vi har satt av to dager, torsdag 6. mai og tirsdag 11. mai, slik at vi får gjort mest mulig. Oppmøte kl. 17 på lekeplassen begge dager. Brev med innkalling kommer også i posten og her på Facebook. Håper så mange som mulig har...

Styret etter årsmøtet i februar 2019 er:

Leder (2020): Sissel Hembre Jacobsen – E-post: leder@hellemshaugen.no Tlf: +47 901 76 036

Kasserer (2021): Torunn Sem Green – E-post: faktura@hellemshaugen.no
Sekretær (2021): Stein Roar Suul – E-post: post@hellemshaugen.no

Styremedlem (2021): Thore Solberg

Styremedlem (2020): Marius Følstad

Dugnadssjef (2020): Synøve Følstad Dugnadssjef (2021): Leif Ugseth – E-post: dugnad@hellemshaugen.no

Lysgruppe: E-post: lys@hellemshaugen.no Tlf: +47 416 68 000

Kontaktpunkt til Hellemshaugen Velforening: post@hellemshaugen.no For henvendelser med saker til styret: saker@hellemshaugen.no