Juleprogram 2021

Når nettene blir lange…

Trimbingo

Trimbingo av Sissel Hembre Jacobsen | okt 6, 2021 | Aktiviteter, Hovedside, Trimbingo Velkommen på trimbingo søndager kl. 11-13. Oppmøte samlingsplass/lekeplass øverste i boligfeltet. Her kan dere kjøpe lodd og velge mellom flere trimløyper, eller dere kan spille på...

Dugnader høsten 2021

Dugnader høsten 2021 av Sissel Hembre Jacobsen | okt 6, 2021 | Dugnad, Hovedside, Lysgruppa I høst har det blitt utført flere dugnader i boligfeltet. Det er blant annet skiftet ut gamle hallogenpærer med LED-lys i resterende av Bjørklivegen, samt at det har blitt...

Har du glemt å betale kontingent?

Har du glemt å betale kontingent? Hei, har du glemt å betale kontingenten for 2021? Da har du ennå sjansen. Du kan bruke faktura som vedlegges her: Faktura, eller betale med Vipps.Vippsnummer: 515387. Kontingenten for 2021 er på kr. 400,- og dekker strømutgifter og...

Da er gatelysene slått av for sommeren.

Da er gatelysene slått av for sommerenDe kommer som vanlig på igjen til høsten. Vi kommer til å skifte ut de siste glødelampene med nye ledlys, når de kommer oss i hende. Ønsker dere alle en riktig god sommer.

Til informasjon har vi dessverre nå etter at vinteren ankom hatt problemer med lysnettet i Bjørklivegen (strekningen Green – Olsen og ned til i Rognlivegen). I første omgang er det prøvd å bytte ut jordfeilbryter for denne strekningen, men dette har vist seg og ikke fungere. Vi mistenker nå at det foreligger jordfeil i bakken. Når en jordfeil oppstår kan dette skyldes brudd eller isolasjonssvikt, som igjen vil føre til lekkasje mot jord. Når en slik feil oppstår må det feilsøkes for å oppdage hvor bruddet/skaden er, og dette vil bli utført i det nærmeste. Er det slik at det foreligger en jordfeil må det graves og legges ned ny kabel, og dette kan beklageligvis ikke gjøres før frosten i bakken er borte. Det eneste vi kan gjøre er å slå på lyset manuelt i vinter, men vi vil allikevel oppleve at bryteren slår seg av i forbindelse med temperatursvingninger. Håper dere har forståelse for dette.